Home Angel: “Giv et hjem med hjerte”!

home-angel-banner

Mit arbejde med House-coaching har givet mig “alt”! Fra den spæde start, hvor jeg selv måtte opfinde redskaber, der hjalp mig ud af min personlige bolig- og livskrise til dér, hvor jeg står i dag med internationale opgaver, foredrag for erhverv og kirkesamfund, selvhjælpsbøger og videokurser. Jeg videregiver med glæde min entusiasme for at bringe mennesker hjem til sig selv og finde glæden ved at bo i et hjem, der oplader sjælen og genspejler den personlige skønhed.

Hvorfor så “velgørenhed”? Jeg har igennem de seneste 9 år deltaget på Global Leadership Summit i Danmark  (2013 + 2015 i Chicago), hvor jeg hvert år har fået fantastisk undervisning og guddommelige “hints” om min opgave, at skabe “Home Ministries” for kirker i DK og rundt i verden. Jeg har “testet” denne form for diakoni i min egen by og oplevet, hvor fantastisk livsforvandlende House-coaching kan være i mange brudte hjem. Min forældre er kristne, og min far blev verdenspræsident for “Y’s Men” bevægelsen og opdragede ved et smukt eksempel, at vi alle har et globalt ansvar for vor næstes trivsel, så det kommer ikke fra “fremmede”.

Elsk din næste – i praksis!

I vort dejlige velfærdssamfund, som vi vitterlig har, når jeg sammenligner med lande som f. eks. USA, har vi lidt glemt at “elske din næste” i praktisk forstand. Vi giver gerne tilskud til mad i folkekøkkener, køber “Hus Forbi” og lokal julehjælp, men der er et meget stort behov for at skabe “hjem & liv med hjerte” for hjemløse, enlige forsørgere og familier i nød herhjemme.

Min vision er at skabe en velgørende forening, hvor frivillige med hver deres “talenter og nådegaver” – og min undervisning – skaber hjem med “tro, håb og kærlighed”, der genopretter sjælen, giver energi til at leve et liv med glæde midt i kaos og et nyt håb for fremtiden.

Det hele kommer retur som kærlighed!

At forlade et hjem, der ser dejligt ud, som er tilrettet deres hjerters længsel og vide, at det vil genoprette tillid til fremtiden, tryghed og daglig glæde for denne lille familie – og at se lyset fra deres glade ansigter når vi kører igen – det glemmer vi aldrig!

Min vision er at skabe hjem i samarbejde med “kunderne” og deres private netværk – med donationer af:

• Næstekærlighed fra alle, der ønsker at gøre noget godt for andre
• Færdigheder og redskaber fra lokale håndværkere og “handymænd/kvinder”
• Tid og kræfter tilpasset travle liv
• Second-hand boligtilbehør og møbler fra private donorer
• Nye boligartikler og møbler fra velgørende leverandører
• Og til tider kontanter til at betale for varer og ydelse

Alene kan jeg ikke flytte så mange “bjerge og papkasser” som jeg gerne ville, derfor har jeg brug for hjælp og samarbejdspartnere, kontakt mig hvis du har en god ide til samarbejde med din kirke eller samarbejde omkring fundraising – af hjertet tak!

Home Angel er inspireret af TOMS “1 for 1” modellen; køb et par sko og giv et par til fattige børn. Jeg drømmer om at skabe en kollektion af boligtilbehør i samarbejde med erhvervspartnere, så du kan købe en seng og give en seng eller købe en lampe og være lys for et andet menneske! Følg mig på facebook – så er du også med på rejsen, og jeg hører gerne om dine gode ideer!

Kærlig hilsen
Kirsten

Hjem som kirke

“Vi inviterede Kirsten Steno til at være gæstetaler ved vores årlige samling af alle medlemmerne i vores kirke i Aalborg. Hendes emne var “Hvordan finder vi hjem – og skaber et hjem sammen”. Ved at bruge sin professionelle beggrund og sin private historie holdt Kirsten et foredrag i et ikke-kirkeligt-sprog med et nyt perspektiv, der rørte, underholdte og inspirerede os alle.”

Jesper Fodgaard
Præst i Aalborg Valgmenighed

Hjemve i eget hjem

”Jeg vil gerne takke for bogen, som du forærede mig. Den har ligget på mit natbord i over et år. For ikke så lang tid siden læste jeg den endelig – og jeg værdsætter den meget. Tak fordi du deler din historie og dine redskaber – jeg fandt dem inspirerende, for jeg har haft ”hjemve i eget hjem” i mange år. Jeg har tilladt at masser af ting, der hverken… Læs mere “Hjemve i eget hjem”

Julie Ann
Virginia Beach, USA

Kirsten formår at bringe os tættere på os selv

“Der er findes mange boligmagasiner og mindst lige så mange boligprogrammer på tv – af gode grunde. Det er noget, der interesserer folk og vigtigt, for at skabe sig et trygt og dejligt hjem. Men spørgsmålet er, om du også føler dig hjemme i dit eget hjem? Hvor lader du op? Og hvordan finder du hjem? Det er nogle af de helt essentielle spørgsmål Kirsten stiller og samtidig udfordrer os… Læs mere “Kirsten formår at bringe os tættere på os selv”

Charlotte Dyhr
Udviklingsfacilitator, charlottedyhr.dk

Frygt og længsler afspejler sig i vores hjem

“Vi kan bo nok så smukt og have brugt nok så mange penge på indretning af vores hjem, uden at det er blevet til vores hjem. Vi kan også opleve afmagten i flyttekasser, samlermani og rod. På sin smittende og afvæbnende facon får Kirsten Steno os alle til at se vores frygt og vores længsler i øjnene. Og med hendes hjælp kan vi også se, hvordan vores frygt og vores… Læs mere “Frygt og længsler afspejler sig i vores hjem”

Lone Møller-Hansen
Generalsekretær, BaptistKirken i Danmark

Vision rører hjerter

“For nylig inviterede jeg Kirsten til at tale for en mindre forsamling af præster i Nordsjælland. Her delte hun hendes vision med megen entusiasme, empati og glæde. Alle var meget berørte og inspirerede og en af lederne sagde: “Det er første gang I mange år nogen har rørt mit hjerte på en så smuk måde”. Alle var enige om, at mange kirker ville få gavn af at have et Home… Læs mere “Vision rører hjerter”

Ruth Cilwick Andersen
Præst, Frederiksværks kirke
  • Pathfinder visionboard

  • Jeg hader det træ! Skal jeg flytte?