Pathfinder Vision Board – Del 2

IMG_2458-800x400

I første del af denne blog, gav jeg dig værktøjer til finde dine personlige GPS-koordinater, som vil føre dig hjem til din sjæl – til et liv fyldt med kærlighed, fred og harmoni!

“En rejse på tusind mil begynder med et enkelt skridt.” ~ Lao-tzu

I Del 2, ser vi både på den praktiske og den magiske del af manifesteringen af en vision, som i virkeligheden er ”en levering af en bestilling” ; det liv du ønsker inderst inde.

Jeg antager, at du har gjort dit hjemmearbejde og nu har nedskrevet og analyseret (følelser i kroppen), hvordan den lyse og den mørke side er repræsenteret i dit liv.

For i praksis at lave dit Pathfinder Vision Board, skal du tegne en vandret ”linje” på en væg (med tusch eller bruge et smukt bånd og tegnestifter).

Sæt små stickers/mærkater, der starter med ”0” fra venstre og med jævne intervaller sætter du et mærke for hver +2 indtil du ender med ”+10” .

Du kan også lave dit board på bagsiden af dine klædeskabsdøre (f. eks. én låge = ”0” – ”+4 osv.), hvis det er ”for your eyes only”!

På din linje behøver du ikke at vise billeder fra “den mørke side.” Du ved fra dine noter, hvad du skal holde dig fra! Du skal kun opsætte billeder for det fremtidige liv du ønsker; udstikke rette kurs.

Destinationen er kærlighed, sjælefred og glæde, hvordan DU føler det vil se ud i dit liv – dette inkluderer også dit hjem!

 

Hvad gør dig GLAD?

Det næste skridt er at finde billeder af glæde og kærlighed: Fotos af dine børn, nevøer eller niecer, fotos af rollemodeller, der har det arbejde du ønsker at have, rejseartikler, citater og billeder af par i kærlige situationer. Billeder fra hjem DU synes er smukke, som kan findes på Pinterest . Du kan også Google ord fra dine noter, klikke på ”billeder” og se, hvad dukker op!

I mit kontor har jeg ryddet en hel væg

førkompas

Når du har fundet billeder, hvordan du føler dit bedste liv og hjem repræsenteres fra ”+2” til ”+10”, kan du begynde at sætte billederne på linjen med smukke nåle. Jeg garanterer dig, at du hurtigt vil blive opmuntret af de følelser af håb og glæde denne mur lover for fremtiden.
Hvis du også handler efter det, dvs. Holder de muligheder du dagligt bliver tilbudt op mod dette board, kan du spørge dig selv: ”Er dette i overensstemmelse med mit PVB eller ikke?” og handle derefter. Uden aktive handlinger er det svært for Universet at levere din bestilling!

House-Coach dig selv hjem til din sjæl ved at omgive dig med farver og stilarter fra dit PVB, som du finder ved at tage lidt afstand og se på de farver, du har valgt. Ja, der vil være farver: Du kunne f. eks. have valgt en sort kuffert i det virkelige liv, men du valgte en skinnende rød til din vision om at rejse – du ELSKER at rejse! Jeg er faldet for en ny grøn farve, som viste sig at være havets farve i Indonesien, hvor jeg lige har holdt ferie!

IMG_1898-400x300
Dette er mit første PVB: Gigantisk! I begyndelsen kunne jeg ikke begrænse mig selv, der var så meget jeg ønskede i livet. Du vil også være nødt til at begynde et sted, og så skal du tage ned og tilføje, efterhånden som du føler dig frem, ad den rette vej mod dit bedste liv.

Stol på din instinkt = dit Pathfinder Kompas

Mange af mine klienters drømme er gået i opfyldelse på mindre end et år, i hvert fald de fleste, sådan som det også er sket for mig. Ofte opdaterer og re-arrangerer jeg mit PVB, efterhånden som drømme bliver virkelige og nye indsigter og prioriteter dukker op i min sjæl. Det vil også ske for dig især indenfor de første 3-6 måneder.

Når vi åbner vore hjerter og fokuserer vort sind på dét, der gør os virkelig lykkelige, så ændres vores daglige adfærd og ”Universet” tager med glæde imod din specifikke bestilling, som når du bestiller en kaffe hos Starbucks!

Når vi virkelig tror på, at vores PVB repræsenterer selve det guddommelige DNA for vort liv, vil alt hvad vi har brug for komme til os på det rigtige tidspunkt. Det hedder ”syncrodestiny” på New Age sprog. Oplev dette et par gange, og du vil leve i tillid til dit liv og din fremtid – ja, du overgiver dig helt til strømmen af selve livet. Sådan lever jeg og det er vidunderligt!

Du kan ofte balancere negative erfaringer med de positive. For eksempel, på en “- 4” dag kan du opveje hændelser og de tilknyttede følelser ved at foretage dig noget fra din ”+4” livslinje, f. eks. besøge gode venner eller planlægge en ferie.

Start hver morgen med taknemmelighed

Begynd hver morgen med at se på dit PVB i fem minutter og meditere i taknemmelighed på de gode ting du allerede har i dit liv. Overvej at tage et billede af dit PVB og brug det som baggrundsbillede på din PC, tablet eller telefon. Det er en konstant påmindelse om at være glad og stole på livet!

Nogle gange i løbet af en dag, når vi mediterer, synger en vuggevise, spiser, beder eller elsker, kan vi nå toppen af skalaen og føle den kærlighed, fred og harmoni, der allerede er i vores liv. Jeg kan stærkt anbefale at skrive en daglig eller ugentlig taknemmelighedsjournal; dette speedede min egen proces. Mærk glæden og letheden ved dit nye liv, selv før du har nået dine mål, dermed om-programmerer du din hjernes kemi og overvinder selv den værste vinterdepression!

Del meget gerne dit Pathfinder Visioner Board (og historier) med mig her eller på Facebook!

Til et liv fyldt med kærlighed, fred og harmoni…

Kirsten • Kategorier

  Kategorier
 • Seneste indlæg

  Seneste indlæg
 • Gratis E-bog og 10% rabat

  Få 10% rabat på mit videokursus samt min e-bog gratis!
  Tilmeld dig nedenfor.
  Jeg garanterer dig, at det bliver livsændrende.