Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Vision rører hjerter

“For nylig inviterede jeg Kirsten til at tale for en mindre forsamling af præster i Nordsjælland. Her delte hun hendes vision med megen entusiasme, empati og glæde. Alle var meget berørte og inspirerede og en af lederne sagde: “Det er første gang I mange år nogen har rørt mit hjerte på en så smuk måde”.… Læs mere “Vision rører hjerter”

Ruth Cilwick Andersen
Præst, Frederiksværks kirke

Foredrag oversteg kundernes forventninger

”Kirsten var meget populær blandt de 30 gæster – både ved selve eventen og efterfølgende. Hun inspirerede vores kunder (og personale) til at se anderledes på deres hjem, uanset personlighed. Aftenens intimitet var fantastisk – med ikke mere end 30 gæster kunne alle efterfølgende snakke med Kirsten – og vi havde samtidig chancen for at… Læs mere “Foredrag oversteg kundernes forventninger”

Richard Wingfield
Direktør i BoConcept, Cambridge (UK)

Smittende passion og tillid til House-coaching

”Kirstens smittende, positive energi, beundringsværdige passion og tillid til House-coaching fangede alle vores salgsmedarbejderes opmærksomhed på et niveau, hvor mange drømte om selv at uddanne sig til House-coaches en dag. Jeg tror på, at mange fik glæde af hendes besøg – og at en håndfuld af os (inklusiv mig selv) betragter os selv som værende… Læs mere “Smittende passion og tillid til House-coaching”

Alejandro Sardi
General Manager, BoConcept, Colombia

Valuta for pengene

“Mange tak for en levende og lattermild præsentation af, hvor stor betydning det har, når vi gør noget med hjertet. Det at kunne fortælle en historie som du gør, betyder at vi får skabt en adfærdsændring og at vi i sidste ende får valuta for pengene. Jeg har allerede fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og… Læs mere “Valuta for pengene”

Jan Mikkelsen
Servicechef, DanCenter

En lørdag med mening

“Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed og kærlighed ❤❤❤. Kirsten Steno, du er et af de mest inspirerende og positive mennesker jeg har mødt! TAK – til alle der var med for nære samtaler, kram, smil, latter, nysgerrighed, hjertevarme og praktisk hjælp. Det var i sandhed en lørdag “med mening”! “

Laura Kjærgaard
København

Hjælp til effektive samtaler

”En fantastisk mulighed for at lære at ”connecte” med mine kunder, at lære at ”læse dem”, analysere deres behov og forstå, hvordan deres daglige liv har indflydelse på deres beslutninger vedrørende deres møbler og hjem. Det vil hjælpe mig til at engagere mig i en effektiv samtale med mine kunder.”

Vanessa Matas
Boligdesigner, Palma, Mallorca - (nu House-coach)

Event tilfører brandet værdi

”Alle hos BoConcept, Cambridge, var begejstrede for at have besøg af Kirsten for andet år i træk. Vi har fået ufatteligt positivt feedback fra vores kunder og ser umiddelbart en ny holdning til BoConcept brandet. En af vores kunder ringede dagen efter og fortalte, at hun havde havde adopteret en helt ny tilgang til sit… Læs mere “Event tilfører brandet værdi”

Anthony & Louis
BoConcept, Cambridge (USA)

Hjem som kirke

“Vi inviterede Kirsten Steno til at være gæstetaler ved vores årlige samling af alle medlemmerne i vores kirke i Aalborg. Hendes emne var “Hvordan finder vi hjem – og skaber et hjem sammen”. Ved at bruge sin professionelle beggrund og sin private historie holdt Kirsten et foredrag i et ikke-kirkeligt-sprog med et nyt perspektiv, der… Læs mere “Hjem som kirke”

Jesper Fodgaard
Præst i Aalborg Valgmenighed
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog