Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Bliv den bedste udgave af dig selv

“Der er to kvinder der i mit voksne liv virkelig har gjort en forskel, den ene var kvinden der lærte mig at tale, og den anden var Kirsten der lærte mig at lytte. Lytte til andre og lytte til mig selv, lytte til mine behov, anerkende det jeg hører og handle ud fra det.  … Læs mere “Bliv den bedste udgave af dig selv”

Chalotte Tryk
Iværksætterkoordinator, Business Kolding

Tænder lys i sjælen

“Tak for en berigende workshop! I produktionsteamet er vi stadig ”high on emotions” efter en livsforvandlende eftermiddag fyldt med inspiration, kærlighed, intime samtaler, latter og tårer. Tak, Kirsten, for at gøre os alle klogere på, hvordan vi får succes med vores liv – via vores hjem – og indretter med personlighed, så vores hjem reflekterer… Læs mere “Tænder lys i sjælen”

TheGospellFellowship

Smittende passion og tillid til House-coaching

”Kirstens smittende, positive energi, beundringsværdige passion og tillid til House-coaching fangede alle vores salgsmedarbejderes opmærksomhed på et niveau, hvor mange drømte om selv at uddanne sig til House-coaches en dag. Jeg tror på, at mange fik glæde af hendes besøg – og at en håndfuld af os (inklusiv mig selv) betragter os selv som værende… Læs mere “Smittende passion og tillid til House-coaching”

Alejandro Sardi
General Manager, BoConcept, Colombia

At knytte stærke bånd til kunder

”Kirsten, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg er sikker på, at båndet mellem vores kunder og brandet vil blive stærkere og stærkere ved at investere den rette energi i at forbedre koncernens interesse i virkelig at forstå kunderne.”

Jabiby Haddad
Customer Experience Manager, BoConcept, USA

En lørdag med mening

“Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed og kærlighed ❤❤❤. Kirsten Steno, du er et af de mest inspirerende og positive mennesker jeg har mødt! TAK – til alle der var med for nære samtaler, kram, smil, latter, nysgerrighed, hjertevarme og praktisk hjælp. Det var i sandhed en lørdag “med mening”! “

Laura Kjærgaard
København

Livsdrøm via Skype

”Kirsten, ord kan ikke beskrive vores forbløffelse over det smukke, hyggelige hjem, du har givet os. Både Ken og jeg er begejstrede over, hvordan du helt fra starten forstod nøjagtigt, hvad vi ønskede og – og du har givet os mere end vi kunne drømme om. Endnu engang tak for at hjælpe med at realisere… Læs mere “Livsdrøm via Skype”

Karla & Ken
Texas, USA

Hjemve i eget hjem

”Jeg vil gerne takke for bogen, som du forærede mig. Den har ligget på mit natbord i over et år. For ikke så lang tid siden læste jeg den endelig – og jeg værdsætter den meget. Tak fordi du deler din historie og dine redskaber – jeg fandt dem inspirerende, for jeg har haft ”hjemve… Læs mere “Hjemve i eget hjem”

Julie Ann
Virginia Beach, USA

Hjælp til effektive samtaler

”En fantastisk mulighed for at lære at ”connecte” med mine kunder, at lære at ”læse dem”, analysere deres behov og forstå, hvordan deres daglige liv har indflydelse på deres beslutninger vedrørende deres møbler og hjem. Det vil hjælpe mig til at engagere mig i en effektiv samtale med mine kunder.”

Vanessa Matas
Boligdesigner, Palma, Mallorca - (nu House-coach)
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog