Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Kirsten formår at bringe os tættere på os selv

“Der er findes mange boligmagasiner og mindst lige så mange boligprogrammer på tv – af gode grunde. Det er noget, der interesserer folk og vigtigt, for at skabe sig et trygt og dejligt hjem. Men spørgsmålet er, om du også føler dig hjemme i dit eget hjem? Hvor lader du op? Og hvordan finder du… Læs mere “Kirsten formår at bringe os tættere på os selv”

Charlotte Dyhr
Udviklingsfacilitator, charlottedyhr.dk

Hjælp til effektive samtaler

”En fantastisk mulighed for at lære at ”connecte” med mine kunder, at lære at ”læse dem”, analysere deres behov og forstå, hvordan deres daglige liv har indflydelse på deres beslutninger vedrørende deres møbler og hjem. Det vil hjælpe mig til at engagere mig i en effektiv samtale med mine kunder.”

Vanessa Matas
Boligdesigner, Palma, Mallorca - (nu House-coach)

Bliv den bedste udgave af dig selv

“Der er to kvinder der i mit voksne liv virkelig har gjort en forskel, den ene var kvinden der lærte mig at tale, og den anden var Kirsten der lærte mig at lytte. Lytte til andre og lytte til mig selv, lytte til mine behov, anerkende det jeg hører og handle ud fra det.  … Læs mere “Bliv den bedste udgave af dig selv”

Chalotte Tryk
Iværksætterkoordinator, Business Kolding

De personlige behov før boligindretningen

”En livsforandrende oplevelse der viste os (det ofte ubrugte) potentiale i at ”connecte” med mennesker, som kan hjælpe os med at forbedre vores individuelle kunder velbefindende i stedet blot at optimere boligen. De personlige behov før boligindretningen”

Pablo Sardi
Administrerende direktør, BoConcept, Colombia

Hjem som kirke

“Vi inviterede Kirsten Steno til at være gæstetaler ved vores årlige samling af alle medlemmerne i vores kirke i Aalborg. Hendes emne var “Hvordan finder vi hjem – og skaber et hjem sammen”. Ved at bruge sin professionelle beggrund og sin private historie holdt Kirsten et foredrag i et ikke-kirkeligt-sprog med et nyt perspektiv, der… Læs mere “Hjem som kirke”

Jesper Fodgaard
Præst i Aalborg Valgmenighed

Frygt og længsler afspejler sig i vores hjem

“Vi kan bo nok så smukt og have brugt nok så mange penge på indretning af vores hjem, uden at det er blevet til vores hjem. Vi kan også opleve afmagten i flyttekasser, samlermani og rod. På sin smittende og afvæbnende facon får Kirsten Steno os alle til at se vores frygt og vores længsler… Læs mere “Frygt og længsler afspejler sig i vores hjem”

Lone Møller-Hansen
Generalsekretær, BaptistKirken i Danmark

Valuta for pengene

“Mange tak for en levende og lattermild præsentation af, hvor stor betydning det har, når vi gør noget med hjertet. Det at kunne fortælle en historie som du gør, betyder at vi får skabt en adfærdsændring og at vi i sidste ende får valuta for pengene. Jeg har allerede fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og… Læs mere “Valuta for pengene”

Jan Mikkelsen
Servicechef, DanCenter

Vi vil helt sikkert booke Kirsten igen

”Kirsten Steno besøgte mine 3 BoConcept butikker i München og Augsburg i slutningen af august 2014. Vi inviterede vores forretningsnetværk og potentielle partnere til et House-Coaching aftenarrangement – og afviklede et House-Coaching seminar for salgspersonalet. Begge events blev modtaget med stor begejstring af alle deltagere – og vi var rigtig godt tilfredse. Kirsten er en… Læs mere “Vi vil helt sikkert booke Kirsten igen”

Allan Mølholm
Store manager, BoConcept, Tyskland
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog