Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Hjemve i eget hjem

”Jeg vil gerne takke for bogen, som du forærede mig. Den har ligget på mit natbord i over et år. For ikke så lang tid siden læste jeg den endelig – og jeg værdsætter den meget. Tak fordi du deler din historie og dine redskaber – jeg fandt dem inspirerende, for jeg har haft ”hjemve… Læs mere “Hjemve i eget hjem”

Julie Ann
Virginia Beach, USA

En lørdag med mening

“Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed og kærlighed ❤❤❤. Kirsten Steno, du er et af de mest inspirerende og positive mennesker jeg har mødt! TAK – til alle der var med for nære samtaler, kram, smil, latter, nysgerrighed, hjertevarme og praktisk hjælp. Det var i sandhed en lørdag “med mening”! “

Laura Kjærgaard
København

Livsdrøm via Skype

”Kirsten, ord kan ikke beskrive vores forbløffelse over det smukke, hyggelige hjem, du har givet os. Både Ken og jeg er begejstrede over, hvordan du helt fra starten forstod nøjagtigt, hvad vi ønskede og – og du har givet os mere end vi kunne drømme om. Endnu engang tak for at hjælpe med at realisere… Læs mere “Livsdrøm via Skype”

Karla & Ken
Texas, USA

Hjem som kirke

“Vi inviterede Kirsten Steno til at være gæstetaler ved vores årlige samling af alle medlemmerne i vores kirke i Aalborg. Hendes emne var “Hvordan finder vi hjem – og skaber et hjem sammen”. Ved at bruge sin professionelle beggrund og sin private historie holdt Kirsten et foredrag i et ikke-kirkeligt-sprog med et nyt perspektiv, der… Læs mere “Hjem som kirke”

Jesper Fodgaard
Præst i Aalborg Valgmenighed

At knytte stærke bånd til kunder

”Kirsten, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg er sikker på, at båndet mellem vores kunder og brandet vil blive stærkere og stærkere ved at investere den rette energi i at forbedre koncernens interesse i virkelig at forstå kunderne.”

Jabiby Haddad
Customer Experience Manager, BoConcept, USA

Valuta for pengene

“Mange tak for en levende og lattermild præsentation af, hvor stor betydning det har, når vi gør noget med hjertet. Det at kunne fortælle en historie som du gør, betyder at vi får skabt en adfærdsændring og at vi i sidste ende får valuta for pengene. Jeg har allerede fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og… Læs mere “Valuta for pengene”

Jan Mikkelsen
Servicechef, DanCenter

Vision rører hjerter

“For nylig inviterede jeg Kirsten til at tale for en mindre forsamling af præster i Nordsjælland. Her delte hun hendes vision med megen entusiasme, empati og glæde. Alle var meget berørte og inspirerede og en af lederne sagde: “Det er første gang I mange år nogen har rørt mit hjerte på en så smuk måde”.… Læs mere “Vision rører hjerter”

Ruth Cilwick Andersen
Præst, Frederiksværks kirke

Frygt og længsler afspejler sig i vores hjem

“Vi kan bo nok så smukt og have brugt nok så mange penge på indretning af vores hjem, uden at det er blevet til vores hjem. Vi kan også opleve afmagten i flyttekasser, samlermani og rod. På sin smittende og afvæbnende facon får Kirsten Steno os alle til at se vores frygt og vores længsler… Læs mere “Frygt og længsler afspejler sig i vores hjem”

Lone Møller-Hansen
Generalsekretær, BaptistKirken i Danmark
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog