Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Hjemve i eget hjem

”Jeg vil gerne takke for bogen, som du forærede mig. Den har ligget på mit natbord i over et år. For ikke så lang tid siden læste jeg den endelig – og jeg værdsætter den meget. Tak fordi du deler din historie og dine redskaber – jeg fandt dem inspirerende, for jeg har haft ”hjemve… Læs mere “Hjemve i eget hjem”

Julie Ann
Virginia Beach, USA

“40-40-20” fra ide til omsætning

“Vi havde i dag besøg af et par, som kom for at fortælle os, hvor fantastisk aftenen med Kirsten Steno havde været – og at ”Goodiebag’en” var “ekseptionel”. De var inspireret af Kirsten og hendes 40/40/20-tanke. Kvinden havde i mange år fortalt sin mand, at han var forkert på den – og pludselig oplevede de,… Læs mere ““40-40-20” fra ide til omsætning”

Eleanor Davies, Alan Ryan, Raechel McIntrye, Calum Maclennan
BoConcept Manchester, Glasgow, Newcastle

Livsdrøm via Skype

”Kirsten, ord kan ikke beskrive vores forbløffelse over det smukke, hyggelige hjem, du har givet os. Både Ken og jeg er begejstrede over, hvordan du helt fra starten forstod nøjagtigt, hvad vi ønskede og – og du har givet os mere end vi kunne drømme om. Endnu engang tak for at hjælpe med at realisere… Læs mere “Livsdrøm via Skype”

Karla & Ken
Texas, USA

Møder med Kirsten giver en klar indsigt, viden og bevidsthed

“Jeg havde den fornøjelse at møde Kirsten Steno som min personlige coach da jeg deltog i Medstrøm forløbet i 2016.
Kirsten mødte mig fra første øjeblik lige præcis der hvor jeg var i livet, både med fokus på resultaterne min virksomhed og på min egen personlige udviklingsrejse som selvstændig. Vi fandt ret hurtigt sammen… Læs mere “Møder med Kirsten giver en klar indsigt, viden og bevidsthed”

Karina Kaas Steensen
KAAS Outdoor Living

Vi vil helt sikkert booke Kirsten igen

”Kirsten Steno besøgte mine 3 BoConcept butikker i München og Augsburg i slutningen af august 2014. Vi inviterede vores forretningsnetværk og potentielle partnere til et House-Coaching aftenarrangement – og afviklede et House-Coaching seminar for salgspersonalet. Begge events blev modtaget med stor begejstring af alle deltagere – og vi var rigtig godt tilfredse. Kirsten er en… Læs mere “Vi vil helt sikkert booke Kirsten igen”

Allan Mølholm
Store manager, BoConcept, Tyskland

Fantastisk og sprudlende pigeaften

“Kære Kirsten En stor tak for et helt igennem fantastisk, sprudlende og enestående foredrag her til pigeaften i Garant Vejle. Du drager folk og er god til at holde en fest, når du står på scenen og udenfor scenen. Dit foredrag er rammende og inspirerende. Du tager os med på andre højde, i at stoppe… Læs mere “Fantastisk og sprudlende pigeaften”

Christina Lindquist
Butikschef, Garant, Vejle

Voksne i “børnehjemmet”

“Vores møde med Kirsten har haft en kæmpe betydning for alle i vores familie. Det har været en fantastisk rejse at få skabt vores hjem, så det passer til os alle, og hvor alles behov og personligheder har fået plads, både børn og voksne. En rejse, hvor Kirsten har guidet os på den bedst tænkelige… Læs mere “Voksne i “børnehjemmet””

Ann-Mari
Vejle, DK

Kirsten formår at bringe os tættere på os selv

“Der er findes mange boligmagasiner og mindst lige så mange boligprogrammer på tv – af gode grunde. Det er noget, der interesserer folk og vigtigt, for at skabe sig et trygt og dejligt hjem. Men spørgsmålet er, om du også føler dig hjemme i dit eget hjem? Hvor lader du op? Og hvordan finder du… Læs mere “Kirsten formår at bringe os tættere på os selv”

Charlotte Dyhr
Udviklingsfacilitator, charlottedyhr.dk
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog