Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Voksne i “børnehjemmet”

“Vores møde med Kirsten har haft en kæmpe betydning for alle i vores familie. Det har været en fantastisk rejse at få skabt vores hjem, så det passer til os alle, og hvor alles behov og personligheder har fået plads, både børn og voksne. En rejse, hvor Kirsten har guidet os på den bedst tænkelige… Læs mere “Voksne i “børnehjemmet””

Ann-Mari
Vejle, DK

Fantastisk og sprudlende pigeaften

“Kære Kirsten En stor tak for et helt igennem fantastisk, sprudlende og enestående foredrag her til pigeaften i Garant Vejle. Du drager folk og er god til at holde en fest, når du står på scenen og udenfor scenen. Dit foredrag er rammende og inspirerende. Du tager os med på andre højde, i at stoppe… Læs mere “Fantastisk og sprudlende pigeaften”

Christina Lindquist
Butikschef, Garant, Vejle

Clients come back to buy more in our stores

“During my professional life i have had the opportunity to work at BoConcept as a Design Consultant and as a BCU coach, and training of interior decorators is not only about product and sales techniques (which are very important), but its really about how to connect emotionally with the clients, to help them with what… Læs mere “Clients come back to buy more in our stores”

Maria Paula
BoConcept University, Sydamerika

Livsdrøm via Skype

”Kirsten, ord kan ikke beskrive vores forbløffelse over det smukke, hyggelige hjem, du har givet os. Både Ken og jeg er begejstrede over, hvordan du helt fra starten forstod nøjagtigt, hvad vi ønskede og – og du har givet os mere end vi kunne drømme om. Endnu engang tak for at hjælpe med at realisere… Læs mere “Livsdrøm via Skype”

Karla & Ken
Texas, USA

At knytte stærke bånd til kunder

”Kirsten, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg er sikker på, at båndet mellem vores kunder og brandet vil blive stærkere og stærkere ved at investere den rette energi i at forbedre koncernens interesse i virkelig at forstå kunderne.”

Jabiby Haddad
Customer Experience Manager, BoConcept, USA

Hjemve i eget hjem

”Jeg vil gerne takke for bogen, som du forærede mig. Den har ligget på mit natbord i over et år. For ikke så lang tid siden læste jeg den endelig – og jeg værdsætter den meget. Tak fordi du deler din historie og dine redskaber – jeg fandt dem inspirerende, for jeg har haft ”hjemve… Læs mere “Hjemve i eget hjem”

Julie Ann
Virginia Beach, USA

Valuta for pengene

“Mange tak for en levende og lattermild præsentation af, hvor stor betydning det har, når vi gør noget med hjertet. Det at kunne fortælle en historie som du gør, betyder at vi får skabt en adfærdsændring og at vi i sidste ende får valuta for pengene. Jeg har allerede fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og… Læs mere “Valuta for pengene”

Jan Mikkelsen
Servicechef, DanCenter

De personlige behov før boligindretningen

”En livsforandrende oplevelse der viste os (det ofte ubrugte) potentiale i at ”connecte” med mennesker, som kan hjælpe os med at forbedre vores individuelle kunder velbefindende i stedet blot at optimere boligen. De personlige behov før boligindretningen”

Pablo Sardi
Administrerende direktør, BoConcept, Colombia
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog