Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

De personlige behov før boligindretningen

”En livsforandrende oplevelse der viste os (det ofte ubrugte) potentiale i at ”connecte” med mennesker, som kan hjælpe os med at forbedre vores individuelle kunder velbefindende i stedet blot at optimere boligen. De personlige behov før boligindretningen”

Pablo Sardi
Administrerende direktør, BoConcept, Colombia

Hjemve i eget hjem

”Jeg vil gerne takke for bogen, som du forærede mig. Den har ligget på mit natbord i over et år. For ikke så lang tid siden læste jeg den endelig – og jeg værdsætter den meget. Tak fordi du deler din historie og dine redskaber – jeg fandt dem inspirerende, for jeg har haft ”hjemve… Læs mere “Hjemve i eget hjem”

Julie Ann
Virginia Beach, USA

En lørdag med mening

“Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed og kærlighed ❤❤❤. Kirsten Steno, du er et af de mest inspirerende og positive mennesker jeg har mødt! TAK – til alle der var med for nære samtaler, kram, smil, latter, nysgerrighed, hjertevarme og praktisk hjælp. Det var i sandhed en lørdag “med mening”! “

Laura Kjærgaard
København

Livsdrøm via Skype

”Kirsten, ord kan ikke beskrive vores forbløffelse over det smukke, hyggelige hjem, du har givet os. Både Ken og jeg er begejstrede over, hvordan du helt fra starten forstod nøjagtigt, hvad vi ønskede og – og du har givet os mere end vi kunne drømme om. Endnu engang tak for at hjælpe med at realisere… Læs mere “Livsdrøm via Skype”

Karla & Ken
Texas, USA

Foredrag oversteg kundernes forventninger

”Kirsten var meget populær blandt de 30 gæster – både ved selve eventen og efterfølgende. Hun inspirerede vores kunder (og personale) til at se anderledes på deres hjem, uanset personlighed. Aftenens intimitet var fantastisk – med ikke mere end 30 gæster kunne alle efterfølgende snakke med Kirsten – og vi havde samtidig chancen for at… Læs mere “Foredrag oversteg kundernes forventninger”

Richard Wingfield
Direktør i BoConcept, Cambridge (UK)

En House-coach bliver født

”Jeg har læst ca. 75% af din bog – og jeg er SÅ inspireret. Jeg elsker din skrivestil, din vision og din medfølelse. Jeg elsker 40+40+20 formelen og hvordan du kobler de neutrale farver til fred og glæde og accentfarverne til kærlighed. Det er så forfriskende at tænke over farver i relation til vores følelser!… Læs mere “En House-coach bliver født”

Jody Pear
Boligdesigner, Detroit - (nu House-coach)

Inspirerer både mænd og kvinder

”Kirsten forstår på sin helt egen meget dagligdags og ligefremme måde at inspirere både kvinder og mænd til at se både deres hjem og deres liv med nye øjne. På en indsigtsfuld måde efterlader hun sit publikum med en følelse af at have fået gode, praktiske råd med hjem. Kirsten byder på noget for alle:… Læs mere “Inspirerer både mænd og kvinder”

Frank Neumann
Marketing manager, Inbogulve

Event tilfører brandet værdi

”Alle hos BoConcept, Cambridge, var begejstrede for at have besøg af Kirsten for andet år i træk. Vi har fået ufatteligt positivt feedback fra vores kunder og ser umiddelbart en ny holdning til BoConcept brandet. En af vores kunder ringede dagen efter og fortalte, at hun havde havde adopteret en helt ny tilgang til sit… Læs mere “Event tilfører brandet værdi”

Anthony & Louis
BoConcept, Cambridge (USA)
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog