Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Valuta for pengene

“Mange tak for en levende og lattermild præsentation af, hvor stor betydning det har, når vi gør noget med hjertet. Det at kunne fortælle en historie som du gør, betyder at vi får skabt en adfærdsændring og at vi i sidste ende får valuta for pengene. Jeg har allerede fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og… Læs mere “Valuta for pengene”

Jan Mikkelsen
Servicechef, DanCenter

Livsdrøm via Skype

”Kirsten, ord kan ikke beskrive vores forbløffelse over det smukke, hyggelige hjem, du har givet os. Både Ken og jeg er begejstrede over, hvordan du helt fra starten forstod nøjagtigt, hvad vi ønskede og – og du har givet os mere end vi kunne drømme om. Endnu engang tak for at hjælpe med at realisere… Læs mere “Livsdrøm via Skype”

Karla & Ken
Texas, USA

Event tilfører brandet værdi

”Alle hos BoConcept, Cambridge, var begejstrede for at have besøg af Kirsten for andet år i træk. Vi har fået ufatteligt positivt feedback fra vores kunder og ser umiddelbart en ny holdning til BoConcept brandet. En af vores kunder ringede dagen efter og fortalte, at hun havde havde adopteret en helt ny tilgang til sit… Læs mere “Event tilfører brandet værdi”

Anthony & Louis
BoConcept, Cambridge (USA)

Smittende passion og tillid til House-coaching

”Kirstens smittende, positive energi, beundringsværdige passion og tillid til House-coaching fangede alle vores salgsmedarbejderes opmærksomhed på et niveau, hvor mange drømte om selv at uddanne sig til House-coaches en dag. Jeg tror på, at mange fik glæde af hendes besøg – og at en håndfuld af os (inklusiv mig selv) betragter os selv som værende… Læs mere “Smittende passion og tillid til House-coaching”

Alejandro Sardi
General Manager, BoConcept, Colombia

Tænder lys i sjælen

“Tak for en berigende workshop! I produktionsteamet er vi stadig ”high on emotions” efter en livsforvandlende eftermiddag fyldt med inspiration, kærlighed, intime samtaler, latter og tårer. Tak, Kirsten, for at gøre os alle klogere på, hvordan vi får succes med vores liv – via vores hjem – og indretter med personlighed, så vores hjem reflekterer… Læs mere “Tænder lys i sjælen”

TheGospellFellowship

Møder med Kirsten giver en klar indsigt, viden og bevidsthed

“Jeg havde den fornøjelse at møde Kirsten Steno som min personlige coach da jeg deltog i Medstrøm forløbet i 2016. Kirsten mødte mig fra første øjeblik lige præcis der hvor jeg var i livet, både med fokus på resultaterne min virksomhed og på min egen personlige udviklingsrejse som selvstændig. Vi fandt ret hurtigt sammen frem… Læs mere “Møder med Kirsten giver en klar indsigt, viden og bevidsthed”

Karina Kaas Steensen
KAAS Outdoor Living

“40-40-20” fra ide til omsætning

“Vi havde i dag besøg af et par, som kom for at fortælle os, hvor fantastisk aftenen med Kirsten Steno havde været – og at ”Goodiebag’en” var “ekseptionel”. De var inspireret af Kirsten og hendes 40/40/20-tanke. Kvinden havde i mange år fortalt sin mand, at han var forkert på den – og pludselig oplevede de,… Læs mere ““40-40-20” fra ide til omsætning”

Eleanor Davies, Alan Ryan, Raechel McIntrye, Calum Maclennan
BoConcept Manchester, Glasgow, Newcastle

At knytte stærke bånd til kunder

”Kirsten, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg er sikker på, at båndet mellem vores kunder og brandet vil blive stærkere og stærkere ved at investere den rette energi i at forbedre koncernens interesse i virkelig at forstå kunderne.”

Jabiby Haddad
Customer Experience Manager, BoConcept, USA
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog