Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Fantastisk og sprudlende pigeaften

“Kære Kirsten En stor tak for et helt igennem fantastisk, sprudlende og enestående foredrag her til pigeaften i Garant Vejle. Du drager folk og er god til at holde en fest, når du står på scenen og udenfor scenen. Dit foredrag er rammende og inspirerende. Du tager os med på andre højde, i at stoppe… Læs mere “Fantastisk og sprudlende pigeaften”

Christina Lindquist
Butikschef, Garant, Vejle

Inspirerer både mænd og kvinder

”Kirsten forstår på sin helt egen meget dagligdags og ligefremme måde at inspirere både kvinder og mænd til at se både deres hjem og deres liv med nye øjne. På en indsigtsfuld måde efterlader hun sit publikum med en følelse af at have fået gode, praktiske råd med hjem. Kirsten byder på noget for alle:… Læs mere “Inspirerer både mænd og kvinder”

Frank Neumann
Marketing manager, Inbogulve

Kirsten formår at bringe os tættere på os selv

“Der er findes mange boligmagasiner og mindst lige så mange boligprogrammer på tv – af gode grunde. Det er noget, der interesserer folk og vigtigt, for at skabe sig et trygt og dejligt hjem. Men spørgsmålet er, om du også føler dig hjemme i dit eget hjem? Hvor lader du op? Og hvordan finder du… Læs mere “Kirsten formår at bringe os tættere på os selv”

Charlotte Dyhr
Udviklingsfacilitator, charlottedyhr.dk

En House-coach bliver født

”Jeg har læst ca. 75% af din bog – og jeg er SÅ inspireret. Jeg elsker din skrivestil, din vision og din medfølelse. Jeg elsker 40+40+20 formelen og hvordan du kobler de neutrale farver til fred og glæde og accentfarverne til kærlighed. Det er så forfriskende at tænke over farver i relation til vores følelser!… Læs mere “En House-coach bliver født”

Jody Pear
Boligdesigner, Detroit - (nu House-coach)

Clients come back to buy more in our stores

“During my professional life i have had the opportunity to work at BoConcept as a Design Consultant and as a BCU coach, and training of interior decorators is not only about product and sales techniques (which are very important), but its really about how to connect emotionally with the clients, to help them with what… Læs mere “Clients come back to buy more in our stores”

Maria Paula
BoConcept University, Sydamerika

Møder med Kirsten giver en klar indsigt, viden og bevidsthed

“Jeg havde den fornøjelse at møde Kirsten Steno som min personlige coach da jeg deltog i Medstrøm forløbet i 2016. Kirsten mødte mig fra første øjeblik lige præcis der hvor jeg var i livet, både med fokus på resultaterne min virksomhed og på min egen personlige udviklingsrejse som selvstændig. Vi fandt ret hurtigt sammen frem… Læs mere “Møder med Kirsten giver en klar indsigt, viden og bevidsthed”

Karina Kaas Steensen
KAAS Outdoor Living

Hjælp til effektive samtaler

”En fantastisk mulighed for at lære at ”connecte” med mine kunder, at lære at ”læse dem”, analysere deres behov og forstå, hvordan deres daglige liv har indflydelse på deres beslutninger vedrørende deres møbler og hjem. Det vil hjælpe mig til at engagere mig i en effektiv samtale med mine kunder.”

Vanessa Matas
Boligdesigner, Palma, Mallorca - (nu House-coach)

At knytte stærke bånd til kunder

”Kirsten, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg er sikker på, at båndet mellem vores kunder og brandet vil blive stærkere og stærkere ved at investere den rette energi i at forbedre koncernens interesse i virkelig at forstå kunderne.”

Jabiby Haddad
Customer Experience Manager, BoConcept, USA
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog