Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

Hjem som kirke

“Vi inviterede Kirsten Steno til at være gæstetaler ved vores årlige samling af alle medlemmerne i vores kirke i Aalborg. Hendes emne var “Hvordan finder vi hjem – og skaber et hjem sammen”. Ved at bruge sin professionelle beggrund og sin private historie holdt Kirsten et foredrag i et ikke-kirkeligt-sprog med et nyt perspektiv, der… Læs mere “Hjem som kirke”

Jesper Fodgaard
Præst i Aalborg Valgmenighed

Tænder lys i sjælen

“Tak for en berigende workshop! I produktionsteamet er vi stadig ”high on emotions” efter en livsforvandlende eftermiddag fyldt med inspiration, kærlighed, intime samtaler, latter og tårer. Tak, Kirsten, for at gøre os alle klogere på, hvordan vi får succes med vores liv – via vores hjem – og indretter med personlighed, så vores hjem reflekterer… Læs mere “Tænder lys i sjælen”

TheGospellFellowship

Fantastisk og sprudlende pigeaften

“Kære Kirsten En stor tak for et helt igennem fantastisk, sprudlende og enestående foredrag her til pigeaften i Garant Vejle. Du drager folk og er god til at holde en fest, når du står på scenen og udenfor scenen. Dit foredrag er rammende og inspirerende. Du tager os med på andre højde, i at stoppe… Læs mere “Fantastisk og sprudlende pigeaften”

Christina Lindquist
Butikschef, Garant, Vejle

Inspirerer både mænd og kvinder

”Kirsten forstår på sin helt egen meget dagligdags og ligefremme måde at inspirere både kvinder og mænd til at se både deres hjem og deres liv med nye øjne. På en indsigtsfuld måde efterlader hun sit publikum med en følelse af at have fået gode, praktiske råd med hjem. Kirsten byder på noget for alle:… Læs mere “Inspirerer både mænd og kvinder”

Frank Neumann
Marketing manager, Inbogulve

Foredrag oversteg kundernes forventninger

”Kirsten var meget populær blandt de 30 gæster – både ved selve eventen og efterfølgende. Hun inspirerede vores kunder (og personale) til at se anderledes på deres hjem, uanset personlighed. Aftenens intimitet var fantastisk – med ikke mere end 30 gæster kunne alle efterfølgende snakke med Kirsten – og vi havde samtidig chancen for at… Læs mere “Foredrag oversteg kundernes forventninger”

Richard Wingfield
Direktør i BoConcept, Cambridge (UK)

En lørdag med mening

“Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed og kærlighed ❤❤❤. Kirsten Steno, du er et af de mest inspirerende og positive mennesker jeg har mødt! TAK – til alle der var med for nære samtaler, kram, smil, latter, nysgerrighed, hjertevarme og praktisk hjælp. Det var i sandhed en lørdag “med mening”! “

Laura Kjærgaard
København

Vi vil helt sikkert booke Kirsten igen

”Kirsten Steno besøgte mine 3 BoConcept butikker i München og Augsburg i slutningen af august 2014. Vi inviterede vores forretningsnetværk og potentielle partnere til et House-Coaching aftenarrangement – og afviklede et House-Coaching seminar for salgspersonalet. Begge events blev modtaget med stor begejstring af alle deltagere – og vi var rigtig godt tilfredse. Kirsten er en… Læs mere “Vi vil helt sikkert booke Kirsten igen”

Allan Mølholm
Store manager, BoConcept, Tyskland

At knytte stærke bånd til kunder

”Kirsten, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg er sikker på, at båndet mellem vores kunder og brandet vil blive stærkere og stærkere ved at investere den rette energi i at forbedre koncernens interesse i virkelig at forstå kunderne.”

Jabiby Haddad
Customer Experience Manager, BoConcept, USA
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog