Har du set et foredrag eller haft besøg af mig som House-coach?

Så kan du herunder skrive en anmeldelse – eller en advarsel til andre :-)

Her er et udpluk af andres anmeldelser:

En lørdag med mening

“Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed og kærlighed ❤❤❤.
Kirsten Steno, du er et af de mest inspirerende og positive mennesker jeg har mødt! TAK – til alle der var med for nære samtaler, kram, smil, latter, nysgerrighed, hjertevarme og praktisk hjælp. Det var i sandhed en lørdag “med mening”! “

Laura Kjærgaard
København

Clients come back to buy more in our stores

“During my professional life i have had the opportunity to work at BoConcept as a Design Consultant and as a BCU coach, and training of interior decorators is not only about product and sales techniques (which are very important), but its really about how to connect emotionally with the clients, to help them with what… Læs mere “Clients come back to buy more in our stores”

Maria Paula
BoConcept University, Sydamerika

Inspirerer både mænd og kvinder

”Kirsten forstår på sin helt egen meget dagligdags og ligefremme måde at inspirere både kvinder og mænd til at se både deres hjem og deres liv med nye øjne. På en indsigtsfuld måde efterlader hun sit publikum med en følelse af at have fået gode, praktiske råd med hjem. Kirsten byder på noget for alle:… Læs mere “Inspirerer både mænd og kvinder”

Frank Neumann
Marketing manager, Inbogulve

Event tilfører brandet værdi

”Alle hos BoConcept, Cambridge, var begejstrede for at have besøg af Kirsten for andet år i træk. Vi har fået ufatteligt positivt feedback fra vores kunder og ser umiddelbart en ny holdning til BoConcept brandet. En af vores kunder ringede dagen efter og fortalte, at hun havde havde adopteret en helt ny tilgang til sit… Læs mere “Event tilfører brandet værdi”

Anthony & Louis
BoConcept, Cambridge (USA)

Bliv den bedste udgave af dig selv

“Der er to kvinder der i mit voksne liv virkelig har gjort en forskel, den ene var kvinden der lærte mig at tale, og den anden var Kirsten der lærte mig at lytte. Lytte til andre og lytte til mig selv, lytte til mine behov, anerkende det jeg hører og handle ud fra det.  … Læs mere “Bliv den bedste udgave af dig selv”

Chalotte Tryk
Iværksætterkoordinator, Business Kolding

Kirsten formår at bringe os tættere på os selv

“Der er findes mange boligmagasiner og mindst lige så mange boligprogrammer på tv – af gode grunde. Det er noget, der interesserer folk og vigtigt, for at skabe sig et trygt og dejligt hjem. Men spørgsmålet er, om du også føler dig hjemme i dit eget hjem? Hvor lader du op? Og hvordan finder du… Læs mere “Kirsten formår at bringe os tættere på os selv”

Charlotte Dyhr
Udviklingsfacilitator, charlottedyhr.dk

“40-40-20” fra ide til omsætning

“Vi havde i dag besøg af et par, som kom for at fortælle os, hvor fantastisk aftenen med Kirsten Steno havde været – og at ”Goodiebag’en” var “ekseptionel”. De var inspireret af Kirsten og hendes 40/40/20-tanke. Kvinden havde i mange år fortalt sin mand, at han var forkert på den – og pludselig oplevede de,… Læs mere ““40-40-20” fra ide til omsætning”

Eleanor Davies, Alan Ryan, Raechel McIntrye, Calum Maclennan
BoConcept Manchester, Glasgow, Newcastle

Valuta for pengene

“Mange tak for en levende og lattermild præsentation af, hvor stor betydning det har, når vi gør noget med hjertet. Det at kunne fortælle en historie som du gør, betyder at vi får skabt en adfærdsændring og at vi i sidste ende får valuta for pengene. Jeg har allerede fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og… Læs mere “Valuta for pengene”

Jan Mikkelsen
Servicechef, DanCenter
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog