Den Guddommelige Kok: Må jeg tage imod din bestilling?

Den Guddommelige Kok: Må jeg tage imod din bestilling?

I forbindelse med en nylig House-Coach rådgivning via Skype, blev jeg igen mindet om hvor stærkt et redskab Pathfinder Vision Board er.

Jeg havde en aftale med en kvinde, som vi for nemheden skyld kalder Karen. Hun havde i forvejen været lidt tilbageholdende med at skype med billede, så vi aftalte, at det skulle foregå afslappet klædt og uden make up. Ingen barrierer.

En kvinde i nød, jeg aldrig før har mødt, har brug for mine evner og min empati. Jeg er forberedt, da hun har beskrevet sin ”hjemløshed og rastløshed” for mig på en mail.

Karen er sidst i 30’erne. Hun bor alene i en lille 1-værelses lejlighed efter et turbulent parforhold sluttede. Hun vil gerne ændre karriere og er i gang med en ny uddannelse. Hun hader sin chef men tør ikke skifte job. Oveni har et nært familiemedlem brug for pleje og kærlig støtte under alvorlig sygdom.

Hendes hjem er kaotisk – som altid i House-Coaching – en metafor for sjælens tilstand!
Hun er træt af det hele! Træt af sig selv! Punktum!
Dét kender de fleste til – jeg selv inklusive.

Når vi lukker ned, og det gør vi for at overleve, kan vi ikke kun lukke ned for én del af krop og sjæl. I stedet lukker vi hele bixen, og kan ikke føle eller leve efter, hvad vi længes mod, vi mærker bare hvad vi IKKE vil!

Pathfinder Vision Board (PVB) – landkortet hjem til din sjæl

Jeg hjalp hende gennem fasen med at definere hele hendes følelses-DNA. Du kan under en tidligere blog læse udførligt om PVB proceduren, så du bagefter også kan komme i gang!!

Først skal vi vide:” Hvad gør dig bange og ked af det på en skala fra -2 til -10?”

Det kan være grænseoverskridende at dele så private følelser og hændelser med en ”fremmed”, men som Life Coach har jeg lært at skabe umiddelbar tillid. Selv via Skype er tryghed/empati muligt.

Når vi har gennemgået det værste, skal hun bogstavelig ”ryste kroppen”, for at ryste det negative af sig, som hun lige har beskæftiget sig med.

For nu går vi i gang med det dejlige: ”Hvad er kærlighed, sjælefred og glæde for dig på en skala fra +2 til +10 ?” Det er denne positive del, der bliver til dit Pathfinder Vision Board.

Nu har vi de vigtige ”GPS koordinater” til at indrettet det nye helhjertede hjem og liv!

Karen var igennem hele følelsesregisteret på blot en time. Ved på en tryg måde at gå ned i smerten, kom hun omgående i kontakt med sit hjerte. Dette var nødvendigt for især at finde hjertets svar på tro, håb og kærlighed. Hun strålede af nyfunden glæde!

Den meget vigtige afslutning på denne øvelse er at få min klient til at TRO på, at disse GPS koordinater også reelt bliver virkelige. Her fortæller jeg en metafor, som har hjulpet mig mange gange med at indse, at du kan få hvad hjertet begærer, hvis du bestiller det!

Den guddommelige Kok

Forestil dig, du sidder i en 5 stjernet restaurant.

Du har vundet en middag med alt betalt!

Tjeneren har givet dig et menukort, men du lukker det ikke op…du sidder der bare og er sulten! Tjeneren har øjenkontakt med kokken, som er Universets bedste og klar til at tilberede alt det du ønsker med kærlighed.

Kokken nikker ”kom nu!!” Tjeneren spørger dig venligt: ”Hvad begærer dit hjerte?” og du svarer: ”Mad” (liv!)!

Tjeneren prøver igen, nu indtrængende: ”HVAD NU HVIS ALT ER MULIGT – HVAD VIL DU SÅ HAVE OG HVORDAN?” (jeg beder dig lige huske, hvordan du rent faktisk bestiller mad på en god restaurant incl. alle retter og vine – da er du jo meget specifik! )

Jeg forklarer Karen: ”Hvis du bestiller det som står på dit PVB vil Universet  (Gud, hvis du tror på ham) gå i gang med at tilberede det til dig. Du vil få det serveret i den rette sammenhæng og du vil ikke få det hele på én gang.

Vær meget specifik, forvent det bedste og hav tillid til processen.

Action steps i hverdagen

Karen skal nu i de kommende uger, via billeder og citater, bestille sit nye liv, og på én væg skabe et stort farverigt PVB. Med tændte stearinlys og dejlig musik skal hun hver morgen nyde sin kaffe, meditere foran det i 10 minutter og åbne hjertet i tillid. Når de enkelte bestillinger bliver leveret, kan hun udskifte med nye, som jeg personligt har gjort i mange år!

Hun skal nu BO i sit PVB. Denne lille 1-værelses er ikke længere en ”straf”, men en ”mulighed” for på få m2 at skabe en oase for sjælen. Dette er hendes ”puppe”, hvorfra hun en dag bliver en sommerfugl. For Universet vil os kun det bedste, og jo mere du fokuserer på det positive – det du ønsker dig i dit liv – jo mere vil du tiltrække det.

Tilbage til vores Skype-session: Jeg beder til sidst Karen beskrive, hvad der lige nu hænger på væggene, da det fortæller mig noget om hendes peronlighed. Hun fortæller, at der kun er ét meget stort farverigt maleri, som hun elsker og har fået af én hun holder meget af. Så ved jeg, at hendes personlighed er meget stor og farverig og at hun elsker den person hun er inderst inde….hun griner højt da hun også indser dette.

Efterfølgende Skype-sessioner

I næste session skal vi snakke indretningsideer til den lille lejlighed. Der skal skabes synlige symboler på kærlighed, sjælefred og glæde, der dagligt kan lade hende op. Hun skal begynde at gå ture ved vandet, læse, besøge venner, planlægge ferier og gå på loppemarkeder og ”købe” ved at tage billeder med sin mobil og gemme på www.Pinterest.com under en ny opslagstavle: ”Mit drømmeliv og hjem”.

Efter 1,5 time siger jeg farvel til en smilende, tårevædet pige, der igen har håb. Der er ingen negativ fortid – den er forbi – fremtiden venter med en masse forandringer, og NUET har vi altid mulighed for at vælge at nyde.

Har du brug for House-coaching?

Du kan selv gå i gang med et livs- og boligforandrende kapitel i dit liv.

Jeg afholder én-dagskurser, hvor du skal lave dit eget Pathfinder Vision Board og vil du hellere gennemgå hele processen alene med mig som din guide på rejsen, så kan du vælge at booke en serie af Skype-sessioner, der bringer dig hele vejen hjem til dig selv.

Læs mere om kurset “Kom hjem til din sjæl” her

Læs mere om private sessioner her. 

Kontakt mig gerne for din egen personlige ”Skype 1-1 session”. Jeg vil elske at lære dig, hvordan du kommer hjem til din sjæl og følge dig hele vejen…

Kærlig hilsen
Kirsten StenoNy dansk bog i 2018

Modtag min engelske E-bog gratis, når du tilmelder dig nedenfor. Solgt i 7.000 eksemplarer worldwide. Glæd dig til ny bog i 2018.