Erhvervscoaching for kreative iværksættere

Som kreativ iværksætter i næsten 30 år, har jeg arbejdet med at finde de unikke fordele ved de personlighedstræk, man normalt opfatter som negative. Jeg ser mit “særligt sensitive gen”, manglende selvværd og ustrukturerede tankemønstre som en fordel; de gør nemlig, at jeg finder genveje og får ideer andre ikke får. Når vi tilfører tillid, håb og kærlighed til life coaching opnår vi fantastiske resultater, og øger mine klienters kreativitet og iværksætterlyst – og indtjening!

Jeg var heldig at vokse op med forældre, der begge var karismatiske indenfor erhverv, politik og velgørenhedsarbejde, så jeg har mine egne rollemodeller og er blevet opmuntret til at gå efter de tilsyneladende uopnåelige mål, men ofte når jeg coacher andre som IKKE har de modeller, hører jeg forældrenes kærligt mente advarsler komme ud som egne begrænsende tanker. Det er en hurtig og enkel proces til at give slip på disse tanker og med reskaber som Pathfinder Vision Board, kan du selv speede processen op og nå dine største mål.

Jeg coacher dig til “det gode liv”, altså det liv, hvor du tjener penge til at dække de ønsker og behov, du reelt har for at opnå følelsen af tryghed, kærlighed, selvværd og et dybere formål med dit liv, hvis du føler et sådant kalde på dig?
Hvorfor vinde en million, hvis du ikke ved, hvad du skal bruge pengene til? Gå hellere efter realistiske mål: 12 måneders løn på kr. 45.000 optjent på 10 måneder og råd til at holde fri i 2 måneder om året? Hvordan lyder det? Der er mange måder det kan lade sig gøre på uden at blive fortabt i regneark og forretningsplaner.

Er du tidligere gået ned med stress, kan jeg også hjælpe dig med at finde balance i tilværelsen, da jeg selv har prøvet det, lærte fantastiske redskaber og ikke siden har frygtet at gå på arbejde eller have travlt i perioder.

Det er en superspændende process at coache “larver” til “sommerfugle” og en del af mit arbejde, som jeg har nydt de seneste år i samarbejde med www.medstroem.dk, og for mine elever i mit eget Institut for House-coaching.

Kontakt mig, hvis du har lyst til at leve “det gode liv” i kreativ frihed.

Kærlig hilsen

Kirsten Steno

Bliv den bedste udgave af dig selv

“Der er to kvinder der i mit voksne liv virkelig har gjort en forskel, den ene var kvinden der lærte mig at tale, og den anden var Kirsten der lærte mig at lytte. Lytte til andre og lytte til mig selv, lytte til mine behov, anerkende det jeg hører og handle ud fra det.
 
Vores møder er altid fyldt med masser af grin, inspiration og input til eftertænksomhed. Jeg tror på mange kvinder vil have fornøjelse af at møde Kirsten på deres vej gennem livet, både privat og professionelt, for Kirsten kan skubbe i den rigtige retning så du bliver den bedste udgave af dig selv.
 
De varmeste anbefalinger”
Chalotte Tryk
Iværksætterkoordinator, Business Kolding

Møder med Kirsten giver en klar indsigt, viden og bevidsthed

“Jeg havde den fornøjelse at møde Kirsten Steno som min personlige coach da jeg deltog i Medstrøm forløbet i 2016.
Kirsten mødte mig fra første øjeblik lige præcis der hvor jeg var i livet, både med fokus på resultaterne min virksomhed og på min egen personlige udviklingsrejse som selvstændig. Vi fandt ret hurtigt sammen frem til de punkter hvor jeg ønskede ændring og fokus og trods det relativt korte coaching forløb som var en del af Medstrøm projektet – gav disse møder med Kirsten mig en helt klar indsigt, viden og bevidsthed på områder som jeg også den dag idag, 1,5 år efter har nytte og glæde af både i det daglige arbejde i min virksomhed – så vel for mig personligt på min videre personlige udviklingsrejse som selvstændig.

Baseret på denne erfaring giver jeg Kirsten Steno mine varmeste anbefalinger”

Karina Kaas Steensen
KAAS Outdoor Living
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog

  • Ny dansk bog i 2018

    Modtag min engelske E-bog gratis, når du tilmelder dig nedenfor. Solgt i 7.000 eksemplarer worldwide. Glæd dig til ny bog i 2018.