Inspirerende events – med hjerte og humor!

Med afsæt i min professionelle baggrund som boligdesigner og Life Coach deler jeg ud af mine indsigter fra mere end 25 år i branchen og 2.000+ indretninger for private, erhverv, kirke og NGO. Jeg viser med billeder og historier – også fra både mit eget bolig-liv – hvordan vi alle kan skabe et personligt hjem, der lader os op….. for som mobilen ikke virker uden strøm, gør vi som mennesker det heller ikke uden et hjem, der lader os op.

Jeg motiverer til at gå hjem og tage fat på tiltrængte forandringer og giver lette og sjove redskaber til hvordan.

Mine foredrag om House-coaching er en rejse gennem hele følelsesregisteret med indsigtsfulde, følsomme og sjove historier fra mit globale virke som House-coach. Der bliver grint, grædt og puffet til partneren!

Se kommende begivenheder og kalenderen til højre. Klik på en begivenhed for at læse mere og tilmelde dig.

Kontakt mig, hvis du har en virksomhed eller organisation, hvor I søger et nyt “sprog” i jeres dialog med kunder og medlemmer – se referencer nedenfor fra erhvervsrelaterede kunde events og virksomhedsforedrag.

Kontakt mig, hvis du leder eller er del af en menighed (Folkekirke eller Frikirke), der vil høre hvordan vi “kommer hjem til sjælen” – også i overført betydning – se referencer nedenfor fra kirke relevante foredrag i Danmark og USA.

Kontakt mig, hvis du er en privat person eller en cafe, der ønsker at afholde et event, fortæl mig om dine ønsker – så finder vi en model der passer helt perfekt!

Skab et personligt ”hjem med hjerte”, slip din frygt og få et helhjertet liv.

Behovet for at føle sig hjemme og i kontakt med sjælen – både i livet og i hjemmet – er stort i denne tid, hvor vi alle sammen er alt for stressede! Det kan altid ses og føles i vore hjem, og derfor har alle medlemmer af en familie brug for House-coaching. Det er for begge køn, alle aldersgrupper og typer af boliger, så tag dem med – eller nyd dagen med en nær veninde! Det er sjovere at rejse sammen og det udløser faktisk også rabat på workshoppen!

En House-coach workshop er et livs- og boligforandrende kursus til dig med ”hjemve”, rodløshed (eller bare ROD!) i dit eget hjem og i dit liv! En udviklende og øjenåbnende aften eller eftermiddag, der giver dig redskaberne til at gå hjem og fortsætte. Du får værktøjer til at udfolde din medfødte kreativitet uden at bruge alt for mange penge!

 • Vi gennemgår den grundlæggende basisviden om, hvad der er egentlig er på spil i hjemmet, vore basale behov fra ”behovspyramiden”
 • Du afdækker, hvad dit hjerte vil med dit hjem og fjerner begrænsende tanker via de coaching redskaber jeg lynhurtigt lærer dig!
 • Jeg hjælper dig med at slippe kreativiteten løs med ideer til indretning og guider dig til kærlige kompromiser.
 • Du kommer godt fra start med dit personlige Pathfinder Vision Board.
 • Vi mødes efterfølgende til en 30 minutters personlig session (Skype), inkluderet i prisen – og du kan tilkøbe ekstra tid!

Interesse og entusiasme er den eneste forudsætning for at deltage. Du har måske tilmeldt dig mit nyhedsbrev og downloadet min e-bog … ellers kommer du bare med et åbent sind og billeder fra dit hjem. Her får du yderligere flere GODE grunde til at deltage:

 • Workshop på 5 timer inkl. lokaler, dejlig mad, sunde drikke og lidt sødt, kr. 1.298,- pr. person (inkl. moms)
 • Eller kr. 998,- per person, når I kommer 2 (inkl. moms)
 • Min. 10 og max 20 deltagere

Tilmeld dig her – eller giv et gavekort – ved at kontakte mig, så sender jeg et smukt gavekort med posten.

Jeg glæder mig til at se dig!

Kærlig hilsen

Kirsten Steno

 • 150 + foredrag og 30 + workshops
 • Undervisning af 1.400 + medarbejdere/butiksbestyrer
 • 7000 bøger solgt internationalt
 • 2000 + interiør design projekter
 • 100 + skype coaching projekter
 • 12 test studerende / 8 uddannede House-coaches

Jeg har afholdt mange events til stor gensidig glæde – se referencer nedenfor:

Anmeldelser fra foredrag og workshops:

Inspirerer både mænd og kvinder

”Kirsten forstår på sin helt egen meget dagligdags og ligefremme måde at inspirere både kvinder og mænd til at se både deres hjem og deres liv med nye øjne. På en indsigtsfuld måde efterlader hun sit publikum med en følelse af at have fået gode, praktiske råd med hjem. Kirsten byder på noget for alle: Om det er følelsen af nemt at stille sig tilfreds med hvad man har eller nemt at kunne forandre de bestående rammer. Kommentarer som: ”Det var en fantastisk aften – meget inspirerende” er ikke usædvanlige efter en time i Kirstens selskab.”

Frank Neumann
Marketing manager, Inbogulve

Valuta for pengene

“Mange tak for en levende og lattermild præsentation af, hvor stor betydning det har, når vi gør noget med hjertet. Det at kunne fortælle en historie som du gør, betyder at vi får skabt en adfærdsændring og at vi i sidste ende får valuta for pengene. Jeg har allerede fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og spørgsmål fra deltagerne, som ønsker at booke dig til et foredrag i deres region. Du gør en forskel for andre med dit positive sind, og derfor vil det ikke være sidste gang vi booker dig til et møde hos DanCenter og Danland.”

Jan Mikkelsen
Servicechef, DanCenter

Fantastisk og sprudlende pigeaften

“Kære Kirsten En stor tak for et helt igennem fantastisk, sprudlende og enestående foredrag her til pigeaften i Garant Vejle. Du drager folk og er god til at holde en fest, når du står på scenen og udenfor scenen. Dit foredrag er rammende og inspirerende. Du tager os med på andre højde, i at stoppe op og tænke på hvad er det i grunden er, der gør os glade….. Dit foredrag ønsker man bare vil blive ved. Kirsten du er unik og en ener og vi ønsker at bruge dig igen til vores næste arrangement her i Vejle.”

Christina Lindquist
Butikschef, Garant, Vejle

Clients come back to buy more in our stores

“During my professional life i have had the opportunity to work at BoConcept as a Design Consultant and as a BCU coach, and training of interior decorators is not only about product and sales techniques (which are very important), but its really about how to connect emotionally with the clients, to help them with what they need in their homes and what they need in their lives. When we have used house coaching tools as part of the training of the store teams, the results have been extraordinary. The sales teams have understood the responsibility they have with the clients and that it goes far beyond only decorating a space. This new understanding is what makes a difference in our… Læs mere “Clients come back to buy more in our stores”

Maria Paula
BoConcept University, Sydamerika

Anmeldelser fra kirkerelaterede arrangementer:

Tænder lys i sjælen

“Tak for en berigende workshop! I produktionsteamet er vi stadig ”high on emotions” efter en livsforvandlende eftermiddag fyldt med inspiration, kærlighed, intime samtaler, latter og tårer. Tak, Kirsten, for at gøre os alle klogere på, hvordan vi får succes med vores liv – via vores hjem – og indretter med personlighed, så vores hjem reflekterer vores indre skønhed og ”tænder lys i sjælen”. Vi var i stand til at indsamle kr. 15.000 til Cafe Klara, et lokalt fristed for hjemløse og udsatte kvinder.”

TheGospellFellowship

En lørdag med mening

“Mit hjerte strømmer over af taknemmelighed og kærlighed ❤❤❤.
Kirsten Steno, du er et af de mest inspirerende og positive mennesker jeg har mødt! TAK – til alle der var med for nære samtaler, kram, smil, latter, nysgerrighed, hjertevarme og praktisk hjælp. Det var i sandhed en lørdag “med mening”! “

Laura Kjærgaard
København
 • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog

 • Oprydning af garage

 • “40-40-20”