Foredrag med hjerte, latter og tårer!

Hvordan kan jeg give andre mennesker inspiration til ”at finde hjem til sig selv” på under 1 time …?

Mine foredrag om House-coaching er en rejse gennem hele følelsesregisteret med indsigtsfulde, følsomme og sjove historier fra mit globale virke som House-coach: Fra mit hjerte til dit hjerte i en sal fyldt med hjerter …

Med afsæt i min professionelle baggrund som Life Coach og indretningsarkitekt deler jeg ud af mine indsigter –  og energi – som giver mit publikum lyst til at skabe det liv, de alle længes efter! Mit mål er at give håb, hvor der ellers er håbløshed og at inspirere med kreative idéer. Hjælp til selvhjælp med ”at finde hjem til sig selv” i eget hjem!

Langt de fleste kan forholde sig til historien om larven, der troede, at dens liv var slut, hvorefter den blev til en smuk sommerfugl. Det er den proces, House-coaching handler om! Vi har alle larver og sommerfugle i vore liv på én gang, men at lære at fokusere på sommerfuglene giver et taknemmeligt liv – og taknemmelighed smitter!

Jeg føler mig ovenud privilegeret, når jeg via historiefortælling taler mig direkte ind i menneskers følelsesliv og sætter dem fri fra begrænsende tanker og adfærd. Jeg aflæser hele følelsesregisteret i deres ansigter i takt med at de giver slip og sætter sig selv fri!

Se referencer her

Tårerne kommer uventet, når jeg fortæller, at noget må dø for at noget nyt kan opstå – det er naturens orden – og latteren bryder løs i det øjeblik de indser, hvor fjollet det i grunden er at holde krampagtigt fast i ting og vaner, der i virkeligheden ikke tilfører værdi!

Mine foredrag er aldrig ens! Jeg forbereder mig med udgangspunkt i mine forventninger til netop det publikum, jeg skal tale til, men foredragene udvikler sig undervejs, så du aldrig ved, HELT, hvad du kan forvente! Og fælles for dem alle er, at de følelsesladede reaktionerne fra publikum – de korte møder med mennesker, jeg ikke kender –  får mit hjerte til at juble! Det er fantastisk at tænde et kreativt bål, der var slukket af et alt for travlt liv!

Find et foredrag i nærheden af dig – eller book mig

Har du en virksomhed, hvor I søger ”hjem til jer selv” – eller et nyt “sprog” i jeres kundedialog, så del dine strategier og tanker med mig og lad os sammen booste energien!

Er du del af en menighed (Folkekirke eller Frikirke), der vil høre om de åndelige værdier af “at komme hjem til sin sjæl” – også i overført betydning – kan I kontakte mig og få referencer fra kirke releveante foredrag i Danmark og USA.

Kontakt mig og fortæl mig om dine ønsker …

 

View More: http://timestwophoto.pass.us/boconcept-seminar

slide4_1

BoConcept – Trend Talk

KALENDERNy dansk bog i 2018

Modtag min engelske E-bog gratis, når du tilmelder dig nedenfor. Solgt i 7.000 eksemplarer worldwide. Glæd dig til ny bog i 2018.