House-coaching for boligdesignere

Velkommen til din nye House-coach stamme!

Denne gruppe empatiske boligdesignere, placeret rundt i verden, har studeret House-coaching hos mig i 2016/2017. Disse fantastiske kvinder rakte ud efter mig og bad om at blive uddannet som House-coaches. De blev ramt via mine foredrag eller de fandt mig når de googlede: ”empatisk bolig indretning”. I dag har de været med til at skabe kurserne og fungerer som House-coaches i deres respektive lande, som lærere, life coaches og koordinatorer på min internationale digitale platform.

Jeg underviser i enkle life coaching redskaber, som jeg selv har lært hos min mentor i USA, Byron Katie og Martha Beck, som bl.a. skriver i Oprah W.’s magasin (du kan læse mere her) og viser, hvordan du kan tilføre disse redskaber til den form for boligdesign, du allerede kender.

Der er en dybere mening med at skabe smukke hjem og andre måder at hjælpe mennesker til at forandre deres liv gennem boligen, uden at boligtrends og tendenser er ”lov & orden”. Når du først har prøvet at House-coache, vil du ikke tilbage til kun at yde ”2D” service, for du har set, hørt og oplevet, hvor livsforvandlende ”3D” udgaven er, og hvor skønt det er at få hele mennesket med hjem!

Efter mere end 2.000+ indretningsopgaver og 1/3 heraf med House-coaching ved jeg, at denne empatiske tilgang til boligindretning har gjort mit arbejde sjovere, nemmere, mere meningsfuldt OG mere rentabelt.

Hjemmet er sjælens spejl

Jeg tror, du tilhører vores stamme, hvis du altid har elsket at skabe nærende omgivelser for dig selv og andre mennesker, hvis du har empati for andre og ønsker at gøre en ægte forskel med dit arbejde.

Nedenfor kan du se to videoer. I den første video fortæller andre House-coaches, hvad de vil sige til jer, der overvejer at blive en House-coach. I den anden video fortæller de om, hvad det giver dem at være en House-coach:

“Hvad vil du sige til en kommende House-coach?”

“Hvad har det givet dig at være House-coach?”

At arbejde med House-coaching er det bedste du kan gøre i denne turbulente tid; gamle sociale og familiemæssige strukturer nedbrydes omkring os. Hjemmet er ramt mere end nogensinde, og folk har brug for vejledning fra empatiske boligdesignere, som dig, der er villige til at stå roligt og centreret midt i tilsyneladende kaos.

I vort fællesskab får du mulighed for at forandre dit eget liv, dine kunders liv og opnå dine vildeste drømme. Du kan møde fantastiske farverige mennesker fra hele verden, hvis dit ”kald” er at hjælpe andre, skabe helhjertede hjem, støtte drømme og berige liv.

Jeg har gjort det nemt og billigt for dig at komme i gang med det samme:

Få min gratis engelske e-bog, når du abonnerer på mit månedlige nyhedsbrev. Tilmeld dig her.

Begynd næste del af din rejse med en serie af fem enkle video kurser (på letforståeligt engelsk, som du kan se i dit eget tempo). Kurset er for alle jer, der har brug for et hjem, der dækker alle jeres behov, afspejler jeres indre skønhed og gør jer glade og trygge…altså os allesammen! Der er også et gratis 6. afsnit, som er mere “spirituelt”, hvis det er noget for dig – og er det ikke – stopper du bare efter det 5.

Køb kurset her og få nye indsigter, der vil forandre både dit eget liv og hjem – og fremadrettet præge din måde at arbejde med dine kunders helhjertede valg til hjemmet. Kurset er til nedsat pris i Danmark, kun kr. 998,- da det er på letforståeligt engelsk, men du skal liiige bruge 2 minutter på at vænne dig til det, så kører det ! Inklusive i prisen er support via facebook ved uddannede House-coaches.

Efter at have oplevet effekten af House-coaching i dit eget hjem og liv, vil du være ivrig efter at bruge dine talenter og nye erfaringer på en dybere måde, og det kan du her på trin 3 og samtidig bliver du del af vores internationale House-coach Community i en lukket facebook gruppe.

For kr. 198 pr. måned bliver du del af vores Internationale House-coach Community og får:

  • nye lærings videoer fra min kommende YouTube kanal; “House-coaching for boligdesignere” på dansk og engelsk
  • deltager i et månedligt live webinar med mig på dansk
  • kreative prints til dig selv og dine kunder
  • rabat på kommende bøger.

House-coaching for professionelle boligdesignere (indretningsarkitekter og arkitekter) giver dig nye indsigter, der vil forandre både dit eget hjem & liv – og forhåbentlig dine kunders – i mange år fremadrettet…jeg ville ønske, jeg havde vidst, hvad jeg ved idag, så ville mange kunder være hjulpet til et langt bedre resultat og mit job havde været lettere, sjovere og mere rentabelt!

Vi bliver klar til TRIN 4 til sommer; et nyt hold internationale Diplom kurser (6 måneder med E-learning, testkunder og feedback fra lærere og mig), men kontakt mig allerede nu, hvis du er interesseret, så ringer jeg dig op

Vi vil være så stolte, taknemmelige og glade hvis du vælger at blive en del af vores danske og globale House-coach Comunity (www.house-coach.com) – jeg bliver så taknemmelig, når jeg tænker på alle de eventyr, der venter på dig og dine kunder!

Kærlig hilsen
Kirsten Steno

De personlige behov før boligindretningen

”En livsforandrende oplevelse der viste os (det ofte ubrugte) potentiale i at ”connecte” med mennesker, som kan hjælpe os med at forbedre vores individuelle kunder velbefindende i stedet blot at optimere boligen. De personlige behov før boligindretningen”

Pablo Sardi
Administrerende direktør, BoConcept, Colombia

Smittende passion og tillid til House-coaching

”Kirstens smittende, positive energi, beundringsværdige passion og tillid til House-coaching fangede alle vores salgsmedarbejderes opmærksomhed på et niveau, hvor mange drømte om selv at uddanne sig til House-coaches en dag. Jeg tror på, at mange fik glæde af hendes besøg – og at en håndfuld af os (inklusiv mig selv) betragter os selv som værende mere empatiske efter hendes besøg.”

Alejandro Sardi
General Manager, BoConcept, Colombia

Hjælp til effektive samtaler

”En fantastisk mulighed for at lære at ”connecte” med mine kunder, at lære at ”læse dem”, analysere deres behov og forstå, hvordan deres daglige liv har indflydelse på deres beslutninger vedrørende deres møbler og hjem. Det vil hjælpe mig til at engagere mig i en effektiv samtale med mine kunder.”

Vanessa Matas
Boligdesigner, Palma, Mallorca - (nu House-coach)

En House-coach bliver født

”Jeg har læst ca. 75% af din bog – og jeg er SÅ inspireret. Jeg elsker din skrivestil, din vision og din medfølelse. Jeg elsker 40+40+20 formelen og hvordan du kobler de neutrale farver til fred og glæde og accentfarverne til kærlighed. Det er så forfriskende at tænke over farver i relation til vores følelser!
I går blev jeg ringet op af en kunde, som gerne vil have min… Læs mere “En House-coach bliver født”

Jody Pear
Boligdesigner, Detroit - (nu House-coach)

Clients come back to buy more in our stores

“During my professional life i have had the opportunity to work at BoConcept as a Design Consultant and as a BCU coach, and training of interior decorators is not only about product and sales techniques (which are very important), but its really about how to connect emotionally with the clients, to help them with what they need in their homes and what they need in their lives. When we have… Læs mere “Clients come back to buy more in our stores”

Maria Paula
BoConcept University, Sydamerika
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog

  • Jeg hader det træ! Skal jeg flytte?

  • Effekten af House-coaching

  • Declutter af garage