House-coaching for private

Før
Efter

HJEM, er det sted du – og din familie – søger hen for tryghed og kærlighed, hvor I lader op og med et godt dansk ord, hygger. Væggene er rammer, hvor du fortæller din/jeres historie, spørgsmålet er: Hvem er jeg? Hvem er vi? Med House-coaching har jeg redskaberne, hvor du let kan lytte til hjertet og lytte til rummene, bogstaveligt talt.

Når du mærker energien komme frem dybt inde i dig, når det rammer en længsel og glemte drømme….så ved vi, hvordan dit hjem skal se ud, og sammen skaber vi et hjem, hvor dine drømme opfyldes – genbruger det meste og køber resten med omtanke og frihed!

Tid
Valgmuligheder
tremmer
Brokenheart

De begrænsende tanker – som jeg ikke forstod, dengang da jeg ”kun” var bolig designer, f. eks. når mine kunder ikke kunne træffe farvevalg eller købe puder og møbler – giver med life coaching fuldstændig mening! Vi sætter os selv bag tremmer med tanker som: ”Hvad nu hvis jeg fortryder?” = angst overført til boligen. Vi har alt for mange valgmuligheder 24/7, og det magter vi ikke mere! Det går ud over vort helbred, vore relationer, arbejdsglæde og i særdeleshed – vore hjem.

Hvis du måske inderst inde frygter, at jorden er ved at “gå under”, fordi krige, vold og miljøskader fylder i nyhederne, eller du har været presset i længere tid og f. eks. tænker: ”Jeg har ikke råd eller tid til at ændre mit hjem, som jeg gerne vil”, så giver du dig selv undskyldninger for ikke at give dig selv et nærende hjem og leve det liv, du inderst inde gerne ville!

Elsk dig selv – elsk dit hjem!

100 vis af kunder kan bekræfte: Økonomi er ikke vigtig, tid er ikke vigtig! Du har dét du har, og det begynder vi med. Verden er ikke ved at gå under endnu – og indtil den er – skal du LEVE her og NU! Du skal ikke skændes med din partner om dine behov, for med ”par & hjem House-coaching” finder vi de gode kompromiser, som du kan lære mere om på dette kursus – køb det her. (Psst: Jeg har sat kurset ned i pris i Danmark, fordi det er på engelsk, men det tager kun et par minutter at vænne sig til. Det er letforståeligt, jeg er jo dansker!)

Du kan også læse mere i min danske bog ”Hjem med Hjerte” (Olivia, 2008), som du kan låne på alle danske biblioteker, købe som E-bog her i shoppen ….eller du kan begynde IDAG og læse min engelske E-bog ”Come Home to Yourself” (i samarbejde m/BoConcept Int.), som du kan få som gratis e-bog, når du tilmelder dig nyhedsbrevet her.

Voksne i “børnehjemmet”

“Vores møde med Kirsten har haft en kæmpe betydning for alle i vores familie. Det har været en fantastisk rejse at få skabt vores hjem, så det passer til os alle, og hvor alles behov og personligheder har fået plads, både børn og voksne. En rejse, hvor Kirsten har guidet os på den bedst tænkelige måde. Kirstens fantastiske måde at… Læs mere “Voksne i “børnehjemmet””

Ann-Mari
Vejle, DK

Livsdrøm via Skype

”Kirsten, ord kan ikke beskrive vores forbløffelse over det smukke, hyggelige hjem, du har givet os. Både Ken og jeg er begejstrede over, hvordan du helt fra starten forstod nøjagtigt, hvad vi ønskede og – og du har givet os mere end vi kunne drømme om. Endnu engang tak for at hjælpe med at realisere denne nye livsdrøm.”

Karla & Ken
Texas, USA
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog

  • Jeg hader det træ! Skal jeg flytte?

  • Declutter af garage