Hvad er House-coaching?

Denne lille video forklarer, hvad House-coaching er, og hvad der er på spil i et hjem, når vi indretter – med eller uden hjertet som kompas.

Jeg skal nok lave en dansk version– det lover jeg – men jeg arbejder globalt og denne har vi lige lavet til det globale marked :-)

Boligdesign tilført empati (house-) og life coaching (coaching)
= House-coaching

– og nej, det er ikke Feng Shui, som har mange regler – i House-coaching er det blot hjertet, der guider dig hjem, og du og dine kære kan bruge hjemmet som ”oplader for sjælen”.

Det er jeres kreativitet vi skal bruge og kombineret med mine mange års erfaringer fra 2.000+ indretninger, får vi det bedste resultat for JER! Glem designreglerne lidt og tegn udenfor stregerne – skidt med at loftet ikke kan blive det samme i den nye udbygning – lev lidt mere – leg mere :-) ! Med life- coaching redskaberne lærer du at slippe de begrænsende tanker som står i vejen.

House-coaching kan bruges i mange sammenhænge:

Som en mobil har brug for strøm, for at vi kan nå vores omgivelser, har vi mennesker også brug for energi. Udbrændte kan vi ikke meget! Så hvor lader du op? Det skulle gerne være dit hjem, ikke? Ofte er det ikke sådan, vi roder eller nægter at pynte og give os selv den glæde det er at følge de 4 årstiders farver. Bare “vendepuder” i sofaen og en bakke med få “årstids-blomster” i forskelligt farvede vaser og lidt lys – vupti – så har vi skabt en “oplader” for dig og dine kære.

I ”Lakrids Danmark”,  er vore møbler, lamper, boligtilbehør, feriehuse, havemøbler og TØJ ….gået i sort! Lige siden årtusindskiftet, hvor det var “reklamebranche” eller “TV2 musik-sejt” at gå i sort tøj, har det smittet af på boligens indretning og sort/grå/hvide hjem var “hotte” i boligmagasinerne i mange år…derfor holdt jeg personligt op med at læse dem! Det ER blevet bedre med farver, men det “sikre” valg er stadig ikke “at skille sig ud” – men det er jo netop hele pointen at vi skal hylde vores forskellighed i hjemmet og i tøj og tilbehør!

Med House-coaching finder vi DINE farver og afspejler dem alle i smuk balance i dit hjem. Vi genbruger og “fixer op” på det, du elsker i forvejen,  finder nye måder at dekore dine vægge og sådan bliver dit hjem til din historie – en reflektion af dine drømme, der kan blive til virkelighed! Dét kan hundrevis af kunder bevidne!

De personlige behov før boligindretningen

”En livsforandrende oplevelse der viste os (det ofte ubrugte) potentiale i at ”connecte” med mennesker, som kan hjælpe os med at forbedre vores individuelle kunder velbefindende i stedet blot at optimere boligen. De personlige behov før boligindretningen”

Pablo Sardi
Administrerende direktør, BoConcept, Colombia

At knytte stærke bånd til kunder

”Kirsten, det har været en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg er sikker på, at båndet mellem vores kunder og brandet vil blive stærkere og stærkere ved at investere den rette energi i at forbedre koncernens interesse i virkelig at forstå kunderne.”

Jabiby Haddad
Customer Experience Manager, BoConcept, USA
  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog