Kirsten Steno – House-coach

Jeg opfandt House-coaching for at hjælpe mig selv og min søn til at få et bedre liv, efter alvorlig sygdom og skilsmisse, ved at tilføre Life Coaching redskaber til indretningen af mit eget hjem! På trods af det var en lejebolig, som jeg modvilligt accepterede at bo i, skabte jeg for få midler et hjem med hjerte … og derudover forandrede det mit liv; ”fra larve til sommerfugl”.

I stedet for at være medårsag til min depression gav mine nye omgivelser, skabt med “tro, håb og kærlighed” mig stor glæde og fornyet håb via de vægge jeg indrettede som et ”vision board”på dét, der gav respons i mit hjerte. Jeg konfronterede mine egne usikkerheder, fik kontakt med min sjæl og helede mit hjerte. Dette er også i dag, hvad jeg tilbyder mine læsere og kursister.

Jeg startede oprindeligt min virksomhed i 1989; indretning og engroshandel med boligtilbehør. I 25 år har jeg skabt ”rum med hjerte” i mere end 2.000 indretningsopgaver inden for private hjem, feriehuse, kontorer og hoteller i DK og Europa. I 1996 var jeg på TV SYD i 10 minutter med en overvældende respons, der siden holdte mig væk fra TV! I 6 år havde jeg 6 måneders venteliste og 12 nye indretninger om ugen, derfor åbnede jeg en interiørbutik i Kolding med 8 ansatte. Denne videresolgte jeg for at kunne fokusere på et nyt samarbejde med større kæder inden for den danske køkkenindustri og gardinbranchen (designe brandbutikskoncepter og kataloger).

I 2007 blev jeg foredragsholder og skribent om ”empatisk boligindretning”, min første tilgang til at gøre opmærksom på de psykologiske aspekter ved at skabe hjem, der afspejler og plejer de individuelle behov hos mennesker i deres boliger, ferieboliger eller på arbejdspladserne. Mit fokus blev at hjælpe almindelige mennesker i almindelige hjem, som aldrig bliver vist i boligblade eller på TV. Efter at jeg blev enlig forsørger, begyndte jeg at hjælpe andre i samme situation, non-profit. Dette førte til den første selvhjælpsbog om indretning, “Hjem med hjerte”, udgivet i 2008. I 5 år var bogen opført på top ti listen over mest populære bøger fra danske biblioteker (genoptrykkes januar 2018).

Jeg studerede Life Coaching i 2011 med Martha Beck (skribent i Oprah W.’s blad) fordi Marthas bøger, Oprah TV og et stort antal andre selvhjælps- og spirituelle mentorer, heriblandt Bill Hybells, John Ortberg og John Maxwell bidrog til min personlige vækst. Herigennem så jeg forbindelsen: Hjem er mig! Med Life Coach beviset og stor erfaring i at arbejde empatisk med “rum og mennesker”, fandt jeg endelig min platform som House-coach.

I 2013 offentliggjorde jeg i samarbejde med BoConcept min anden selvhjælpsbog på engelsk, solgt i 5.000 eksemplarer globalt (tilmeld dig mit nyhedsbrev og få bogen gratis som E-bog). Her underviste jeg i en let forståelig version af House-coaching til deres boligkonsulenter, salgspersonale og butiksledere rundt i verden. Derudover afholdt jeg foredrag og workshops for indretningsarkitekter, arkitekter og BoConcepts kunder.

Under disse globale begivenheder spurgte boligdesignere og arkitekter mig ofte: “Hvordan kan jeg blive en House-coach?” I slutningen af 2015 udvalgte jeg; 9 boligdesignere, 1 arkitekt, 1 psykoterapeut og 1 Life Coach fra tre forskellige kontinenter til at deltage som den første gruppe af “test-studerende”. Ikke alle var i stand til at gennemføre kurset, dog fik otte af dem eksamensbeviser i 2016. Efter denne oplevelse konsoliderede vi i 2017 et team til at arbejde med videokurser og E-læring til private, erhvervskunder og professionelle. Dette kan vi tilbyde til februar (2018) samt webinars for private og professionelle om House-coaching og en ny bog udkommer maj 2018; Hjem med tro, håb og kærlighed

Jeg har et dybt ønske om at gøre verden til et bedre sted at leve, elske og vokse som individ og familie. Home Angels & Friends – læs mere her

  • Tilmeld nyhedsbrev og få gratis e-bog

  • Hvad er House-coaching?