Event tilfører brandet værdi

”Alle hos BoConcept, Cambridge, var begejstrede for at have besøg af Kirsten for andet år i træk. Vi har fået ufatteligt positivt feedback fra vores kunder og ser umiddelbart en ny holdning til BoConcept brandet. En af vores kunder ringede dagen efter og fortalte, at hun havde havde adopteret en helt ny tilgang til sit ombygningsprojekt – og bl.a. ændret farveholdning. Hun bookede en hjemmekonsultation og bad os medbringe så mange accessories som muligt.
Mange gæster blev rørt til tårer – og vi oplever, at deltagerne ser os i et anderledes lys. En af vores kunder kom til eventen på sin mands fødselsdag sammen med ham og deres venner. Og ikke kun for champagnens skyld. Hun ringede dagen efter og var så taknemmelig, for de havde alle nydt aftenen. Nu vil hun ændre sin foyer og vise sine rejseminder frem – så de hver dag byder hende velkommen hjem.
Vi havde også deltagere, som var med for anden gang, fordi de havde nydt det så meget første gang. Og vi havde en mandlig deltager, som var blevet tvunget med af sin kone – og blev så inspireret, at han er ved at købe en sofa og et tæppe.
Events som denne tilfører brandet værdi i vores kunders øjne og gør os i stand til at etablere en mere personlig tilgang til vores dialog med dem. Kirstens præsentation er fantastisk timet og er fyldt med humor og masser af konkrete og brugbare ideer, som efterlader alle med en følelse af at have brugt kvalitetstid sammen med os. Mange ringede for at takke os for sådan en cool event – og vi håber, at mange flere vil benytte sig af muligheden for deltage i disse sjove, eksklusive, informative events. Det har været et privilegium at have besøg af Kirsten her i Cambridge.”Ny dansk bog i 2018

Modtag min engelske E-bog gratis, når du tilmelder dig nedenfor. Solgt i 7.000 eksemplarer worldwide. Glæd dig til ny bog i 2018.