Frygt og længsler afspejler sig i vores hjem

“Vi kan bo nok så smukt og have brugt nok så mange penge på indretning af vores hjem, uden at det er blevet til vores hjem. Vi kan også opleve afmagten i flyttekasser, samlermani og rod. På sin smittende og afvæbnende facon får Kirsten Steno os alle til at se vores frygt og vores længsler i øjnene. Og med hendes hjælp kan vi også se, hvordan vores frygt og vores længsler afspejler sig i vores hjem.

Kirsten kan få mig til at tage fat ved nældens rod, få ryddet op og smidt ud, få mit inderste jeg til dukke frem og give mig mod til at vise, hvem jeg virkelig er. På den baggrund bliver hjemmet et sted, hvor vi får energi og trives.

Hun er et enestående menneske med nogle gudgivne kompetencer, som kan forandre mange menneskers liv. Jeg kan varmt anbefale at støtte Kirsten Steno og hendes vision for ”Et hjem med hjerte”, House-coaching og Home Angels.”Ny dansk bog i 2018

Modtag min engelske E-bog gratis, når du tilmelder dig nedenfor. Solgt i 7.000 eksemplarer worldwide. Glæd dig til ny bog i 2018.