Hjemve i eget hjem

”Jeg vil gerne takke for bogen, som du forærede mig. Den har ligget på mit natbord i over et år. For ikke så lang tid siden læste jeg den endelig – og jeg værdsætter den meget. Tak fordi du deler din historie og dine redskaber – jeg fandt dem inspirerende, for jeg har haft ”hjemve i eget hjem” i mange år. Jeg har tilladt at masser af ting, der hverken bragte mig glæde eller hører til i mit nuværende liv, fik lov til at fylde mit hjem og mit pulterkammer – og jeg er nu i gang med at give mange af dem videre (og forhåbentlig få mere plads til mere klarhed og mere glæde i mit liv).
Jeg sætter stor pris på den støtte og inspiration til min rejse, jeg fandt i din bog. Jeg værdsætter samtidig din model for at skabe en karriere med at skrive og coache på et område, hvor du har været ”i helvede og tilbage”. Jeg sender dig velsignede tanker og takker dig for din generøsitet og din villighed til at være sårbar og dele din rejse.”Ny dansk bog i 2018

Modtag min engelske E-bog gratis, når du tilmelder dig nedenfor. Solgt i 7.000 eksemplarer worldwide. Glæd dig til ny bog i 2018.