Foredrag oversteg kundernes forventninger

”Kirsten var meget populær blandt de 30 gæster – både ved selve eventen og efterfølgende. Hun inspirerede vores kunder (og personale) til at se anderledes på deres hjem, uanset personlighed. Aftenens intimitet var fantastisk – med ikke mere end 30 gæster kunne alle efterfølgende snakke med Kirsten – og vi havde samtidig chancen for at gå I dialog med alle vores kunder – både for at aftale hjemmebesøg og for at få feedback på aftenen. Det var også essentielt for os, at vi fik chancen for personligt at takke dem for at komme.
Det er vores opfattelse, at Kirstens Trend Talk oversteg vores kunders forventninger om at tilføre ekstra værdi til de møbler, de køber hos os. Det føles som om, vi giver noget tilbage til kunderne – og det er et langt mere positivt budskab end en rabat. Vi har nu 30 “ambassadører” for BoConcept, som mund-til-mund deler deres oplevelse af en unik aften I butikken med venner og familie – og vi er sikre på, at det vil resultere i vores ultimative mål – øget omsætning.”Ny dansk bog i 2018

Modtag min engelske E-bog gratis, når du tilmelder dig nedenfor. Solgt i 7.000 eksemplarer worldwide. Glæd dig til ny bog i 2018.